Minifinans.dk kåret som bedste kviklån i Danmark 2017

Bedste kviklån i Danmark 2017: Minifinans.dk

Minifinans.dk kåret som bedste kviklån i 2017 af det uafhængige site Moneylender.dk.

Minifinans.dk kåret som bedste kviklån i Danmark 2017

Minifinans.dk kåret som bedste kviklån i Danmark 2017

I foråret 2017 kom en ny spiller på markedet for kviklån med kort løbetid på maksimalt 30 dage: Minifinans.dk. I maj blev siden af det uafhængige site Moneylender kåret som det bedste forbrugslån med kort løbetid i Danmark.

Minifinans.dk er stiftet af Mads Emil Fast Dahlerup og Casper Ravn-Sørensen fra Dotcom-capital.com. 

»Vi er naturligvis glade for, at branchen anerkender vores arbejde med at skabe et gennemsigtigt og etisk forsvarligt produkt,« siger direktør Mads Emil Fast Dahlerup.

Etiske retningslinjer

Minifinans.dk lever blandt andet 100 % op til Forbrugerombudsmandens vejledning for, hvilke processer finansielle virksomheder skal have på plads i forhold til at sikre en positiv låneproces. Det involverer blandt andet let indhentning af lønsedler og skatteopgørelse med NemID. Desuden er der en grundig screening for at sortere svage lånansøgere fra, der ikke bør optage et lån.

En del af kritikken mod forbrugslån og kviklån har været, at de kunne være en glidebane mod bundløs gæld.

»Brugt rigtigt, er kviklån et værktøj i ens privatøkonomi til at finansiere uforudsete udgifter i løbet af måneden, som låntageren ved, han eller hun kan betale tilbage senere. Det kunne eksempelvis være, hvis ens vaskemaskine bryder sammen, eller hvis man kan købe noget på tilbud til lavere pris end hvis man venter. Vi kan se, at mange af vores kunder netop bruger Minifinans.dk som dette værktøj – til en gennemsigtig pris,« siger Mads Emil Fast Dahlerup.

God vækst

På kort tid er Minifinans.dk blevet meget populært, og allerede i løbet af få måneder er selskabet tæt på at have behandlet et femcifret antal lånansøgninger fra danskerne.

»Vi er naturligvis stolte af, at danskerne har taget så godt imod os og på så kort tid taget os til sig, som et finansielt værktøj til at gøre hverdagens økonomiske udsving langt lettere at håndtere – til en klar og fair pris,« siger Mads Emil Fast Dahlerup.