Lån penge til det, du lige har brug for – det behøver ikke være besværligt

Du står og kigger på din Iphone 7, der ligger på gulvet med en smadret skærm. Du googler og kan lige se, at der er tilbud for at få den fikset i denne uge KUN til 1300 kr. Men det er slutningen af måneden. Du mangler pengene.

Hvad gør du så nu?

Er det sådan, at du løber ned til banken og prøver at få lån fra dem?

Men når du skal der, så tager det for lang tid. De har brug for en god grund til at låne pengene til dig. Men det er jo sådan, at du har brug for pengene NU! Og det er bare 1300 kr, vi taler om nu. Hvis du venter til næste uge, så hopper prisen op til 2000 kr. Eller måske endnu mere.

Lån penge hos Minifinans.dk

Minifinans.dk er en dansk långiver af kviklån. Vi beskæftiger os med at låne pengene til jer, der har brug for dem i en kort periode. Vi tilbyder forskellige beløb du kan låne (fra 500-12000 kr) og så kan du også vælge selv tidsrummet (5-30 dage) for at betale pengene tilbage.

Hvis du får dit løn hver måned på det samme tidspunkt, så ved du godt, hvornår du har penge nok til at betale pengene tilbage til os. Og du sparer i hvert fald ligegyldigt hvad.

Pas på ikke at glemme

Det kan også ske, at du har lånt et beløb lige midt i måneden. Og så pludselig er det den første af den næste måned, du fik din løn og glemte at tilbagebetale beløbet til os. Det er noget, der kan skabe problemer, siden du får gebyr på pengene, der skal tilbagebetales hvis du ikke returnerer beløbet, når du har sagt du vil. Så må du passe rigtig meget på at du ikke glemmer de ”forpligtelser” som du har overfor os. Skulle der opstå problemer, har vi en sød kundeservice til at hjælpe dig. 

Bedømmelser på Trustpilot

Det er meget vigtigt for os, at være gennemsigtige. Det er jo derfor, at vi inviterer dig at tjekke alle de bedømmelser vi har på Trustpilot, hvor du kan se at alt går smooth når du låner pengene hos os. Du kan automatisk på vores hjemmeside se det beløb, du vælger, hvor mange dage du har brug for til at tilbagebetale samt med ÅOP.

Vi er glade at meddele, at vi er kårede til årets lån i 2017 af moneylender.dk (som er en uafhængig lånesammenligningsside).

Er du klar til at prøve vores side?

Denne artikel er sponsoreret.