Lån penge i dag

Vi har samlet de bedste lån på markedet herunder.
Find let det billigste og bedste lån for dig.

Lån penge let – sådan gør du

Det kan være temmelig kompliceret at finde det rigtige lån til det, du lige står og har brug for – og gennemskue, hvad prisen rent faktisk er på lånet. Vi har samlet en række online-alternativer til de almindelige banker – der har attraktive lån tilgængelige.

Det attraktive ligger blandt andet i:

  • Du får adgang til pengene relativt hurtigt uden at skulle bruge megen tid på at tage møder med din bank.
  • Du kan oftest få svar inden for få minutter. Spar ventetiden.
  • Renten er i mange tilfælde konkurrencedygtig med de vilkår, som mange banker tilbyder.

Hvorfor forskellige renter /ÅOP i vores sammenligning?

Årsagen til at vi viser forskellige renter / ÅOP i sammenligningen herunder er, at den endelige rente afhænger af din kreditvurdering. Din kreditvurdering (og pris på lånet) afhænger af, hvor stor en risiko der bliver vurderet for at du ikke kan betale dit lån tilbage. Kort og godt.
Din tilbagebetalingsevne bliver klart vurderet til at være bedre, jo højere en indtægt, du kan bevise.

De viste priser, renter og ÅOP er beregnet af Sammenligner.dk ud fra de viste selskabers tal. Tallene kan i visse konkrete tilfælde være anderledes når du besøger långivers hjemmeside. Det er i alle tilfælde långivers tal 0g priser, der er de gældende. Vi forsøger at holde vores sammenligninger så opdaterede som mulig. Hvis du oplever fejl i vores tal, er du velkommen til at kontakte Sammenligner.dk direkte på vores kontaktside. Sammenligner.dk forbeholder sig retten til at udvælge i de viste selskaber. Vi udvælger blandt de mest populære selskaber, der har de bedste tilbud. Dette har blandt andet til hensigt at gøre valget lettere for forbrugerne, så man ikke skal overskue så mange forskellige irrelevante tilbud.

Sammenlign lån af penge i forhold til hvad din egen bank kan tilbyde

Vi anbefaler altid, at du også indhenter et tilbud hos din egen bank for at være sikker på at du får det bedste tilbud. Tag aldrig et lån med mindre at du ved, at du på et senere tidspunkt kan betale det af igen. Overvej eksempelvis meget nøje om et lån er det rigtige for dig, hvis du har været på overførselsindkomst i længere end 6 måneder og ikke har en realistisk forhåbning om at din indkomst kommer til at stige inden for det kommende år.