Mobilabonnement med fri sms og fri data

Mobilabonnement med fri sms og fri data

Mobilabonnementer med fri sms og fri data hitter blandt befolkningen – ja, faktisk er det næsten umuligt at finde et mobilabonnement der ikke tilbyder de to ting sammen.

Alt efter hvad det er for et selskab som man bruger, burde det være muligt at finde et mobilabonnement med fri sms og fri data fra 150.- – meget af prisen kommer til at afhænge af hvor meget data som du vil have med en hurtig download/upload hastighed.

Når alt din data er blevet brugt i dit mobilabonnement vil hastigheden blot falde

Det smarte ved at bestille fri data, efter at du har opbrugt al din data i dit mobilabonnement, er at hastigheden blot vil falde, og du derfor ikke behøver at tænke over om du snart har opbrugt al dataen, som gør at prisen vil falde.

Hastigheden, når du har data, ligger på omkring 17-71 Mbit download og 5-43 Mbit upload (alt efter hvor du befinder dig i landet).

Hvis vi siger at vi har 8GB , vil hastigheden, når du har opbrugt de 8 GB falde til en stabil 64/64 Kbit – noget mindre, men stadig brug af fri data. Har man brug for mere af den høje hastighed, som godt kan være et krav for at se film, klip fra Youtube, høre musik (mest radio) uden lag mv, skal man bestille mere data.

Fri sms er noget som mange teenagere er glade for i dit mobilabonnement

Mobilabonnementer med fri sms er noget som mange har været glade for – og som også har kunne spare mange teenager mange penge.

Vi lever nemlig i dag i en verden hvor mange får kendskab til hinanden over nettet – dette gør også at venskaber på lange distancer kommer, og der derfor er et større behov for at skrive til hinanden over mobil, da man jo ikke kan komme i face-to-face kontakt.

Det er heller ikke unormalt at der mange danskere i dag sender minimum 1000-3000 SMS’er om måneden, hvilket ville blive mange penge på et normalt taletidskort, hvor 100.- er knap 400-500 SMS’er.

Det tricky som der kan være hos mange mobilselskaber er at de tilbyder fri SMS, men ikke nødvendigvis sender en større MMS (MMS er når du sender billedbeskeder) – dog har mange selskaber mulighed for at kunne give dig dette ekstra, såfremt at det ikke er listet i det mobilabonnement du kigger på.