Mobilabonnement med musik

Mobilabonnement med musik

Folk er gennem tiderne blevet meget glade for musik – ja, faktisk lever musikbranchen i den bedste velgående, da selv den mindste kunstner har mulighed for at leve af at lave musik.

Ligeledes har folk, heriblandt mange studerende, svært ved at koncentrere sig hvis de ikke får lov til at have musik i ørerne. Ja, for at det ikke skal være løgn, så er denne artikel også skrevet mens der bliver hørt musik i radioen.

Slip for reklamerne og få et mobilabonnement med musik

Ulempen ved at bruge de mange musiktjenester som der findes på internettet er at der er en hel reklamer, hvis man ikke vil vælge at købe ’premium’ udgaven af tjenesten.

Dog, hvis du finder et mobilabonnement med musik kan du slå to fluer med et smæk, da det ofte er en fordel for dig at anskaffe dig et mobilabonnement med musik. Dette gælder også hvis du i forvejen skulle betale for at slippe for reklamer.

Der hvor ulempen ligger med at få et mobilabonnement med musik, er at du vil komme til at bruge alt dit data når du streamer musikken. Dette kan dog også undgås, hvis du køber et mobilabonnement som også har en musiktjeneste (fx TDC med TDC – play music).

Er du i tvivl om de mobilabonnementer du gerne vil have, rent faktisk også tilbyder streaming af musik uden at det trækker på dit data, kan du altid kontakte virksomheden.

Hvilke tjenester bliver der tilbudt når du har et mobilabonnement med musik?

Der er dog også mange selskaber som både har deres egen musiktjeneste, og dem som ikke har, der har lavet en aftale med andre musiktjenester.

Disse aftaler er, som vi nævnte på et tidspunkt tidligere i artiklen, en stor fordel for dig. Ved hjælp af aftalen bliver en stor del af prisen nemlig skæret af, hvilket gør at det ikke kan betale sig at have de to abonnementer adskilt.

Selvskaber som ofte har lavet et samarbejde med teleselskaber er det velkendte Spotify, som der er mange danskere der dagligt benytter sig af. Det kan dog også være det gode, men lidt mere ukendte WiMP.

De to tjenester kan også have forskelligt musik, så du bør derfor også sikre dig at de har den musik som du kan lide at høre, da du ellers ikke vil få det brugt lige så meget.