Mobilabonnement pristjek – her får du mest for pengene

Mobilabonnement pristjek – her får du mest for pengene

Når du skal lave et pristjek for din mobilabonnement, skal du overveje hvad det er du har brug for i dit mobilabonnement.

Der hvor du får mest for pengene kommer nemlig an på om du er afhængig af meget data, eller om du godt kan undvære denne del og i stedet gå over til et klassisk taletidskort. Rigtig mange danskere køber nemlig et x antal data, hvor kun det halve bliver brugt.

Ligeledes har mange danskere i dag også abonnementer på aviser som Politikken, eller streamingtjenester på Netflix, HBO Nordic eller et helt tredje. Ved at kombinere dette med et mobilabonnement har du ligeledes penge at spare.

Når du får et mobilabonnement til en lav pris undværer du de andre features

Som vi kom lidt ind på, så kan du nøjes med et simpelt mobilabonnement, eller måske endda et taletidskort hvis du ikke bruger din mobil så meget.

Du skal dog være opmærksom på, at når du spare på mobilabonnementet, så vil du også komme til at skulle undvære det nyeste teknologi, heriblandt 4G, som er noget bedre end det som 3G er i stand til.

En undersøgelse viste at de mange lavprisselskaber, heriblandt BiBoB og Oister er blandt favoritterne når man skal vælge et billigt mobilabonnement. Deres mobilabonnement plejer dog heller ikke at indeholde tjenester ligesom Telia som kan give dig en ekstra valgfri service og 12 måneders Spotify.

Ligeledes vil et lavpris mobilabonnement ikke indeholde fri data, hvilket gør at når du har opbrugt dine GB, vil du blot blive ført over til et langsommere netværk. Det gør at man altid skal overveje og tænke over om den video du er på vej ind og se, om den er det værd.

Hvis hele familien har et mobilabonnement det samme sted, kan i spare mange penge

Som overskriften så fint siger, så kan det faktisk være en fordel for hver, hvis i har et mobilabonnement det samme sted.

Mange selskaber tilbyder nemlig at man kan ringe gratis til hinanden, og endda til folk man ikke kender som også har det samme mobilabonnement. Dette gør også at folk ikke i samme omfang behøver ’fri tale’ som mange danskere har i dag.

Ja, et billigt mobilabonnement er ikke nemt at finde og kræver at man gør sit hjemmearbejde.