Mobilabonnement til børn

Mobilabonnement til børn

Denne tid kan være svær for mange forældre – børnene skal til at have deres egne mobiler, og derved også deres egne mobilabonnementer. Men hvad skal man vælge til børnene?

At vælge et mobilabonnement til et barn kommer selvfølgelig også til at afhænge af hvad alderen på barnet er. Nogle vil nemlig mene at en 10 årig ikke behøver lige så meget som en 13, 15 eller måske endda 17 årig – hvis man stadig kalder dem for børn i den alder.

Denne artikel vil være omhandlende børn i 10-13 års alderen – i takt med at børnene bliver større og kommer på de forskellige sociale medier skal man have kig på fri sms og ekstra data.

Mobilabonnement til de unge børn

Når du skal til at vælge et mobilabonnement til børn, skal du huske på at de måske ikke bruger internettet i samme omfang. Det betyder at der kan være mange penge at spare, hvis du husker at vælge et abonnement med lidt eller ingen data.

Ligeledes vil de ikke komme til at sende så mange beskeder til hinanden, da de ofte er sammen med dem som de kommer meget i kontakt med. Derudover er det, mange steder, stadig forældrene som arrangere de forskellige legeture og diverse.

Et mobilabonnement til børn bør derfor indeholde – og så kan man altid skræddersy hvis der skulle være et behov der ikke blev opfyldt – følgende:

  • 200-500 sms’er og mms’er
  • 2 timers fri tale (Opkald til mor og far + evt søskende) – Dette kan være på 1 time, hvis man har fri opkald til samme mobilabonnement. Det er muligt at få forskellige familietilbud hos de forskellige udbydere.
  • 1GB data

Ja, i sidste ende kommer det selvfølgelig til at afhænge af barnets behov.

Husk at informer om mobilabonnementet til børnene

Noget vigtig som man skal gøre, når man har valgt mobilabonnement til sit barn, er at informere barnet om hvad det er han eller hun har.

Dette bør gerne være alt lige fra de forskellige SMS’er og mms’er. Ved at informere børnene giver du dem et medansvar i deres mobil, således at de kan sætte sig ind i det. Hvis de bruger for meget, skal man blot informere dem om dette og så vil de automatisk tænke over dette i hverdagen.

At starte ud i en tidlig alder har, ifølge forskning, altid været en god ting. Dette sikrer også at børnene bliver mere beviste om økonomi og diverse i fremtiden.