Skifte mobilabonnement – sådan gør du det klogest

Det er ekstremt let at skifte mobilabonnement, hvis man gør det på den rigtige måde.

Det er let at beholde sit gamle nummer og skifte mobilselskab. Tricket er egentlig bare at melde sig til hos det nye selskab uden at afmelde sig fra det gamle først.mobiltelefoni

På denne måde er det det nye mobilselskab, der står for hele processen ved at flytte dig over – og du vil derfor typisk inden for en uge til to være i skiftet. Uden at du behøver at gøre noget.

På denne måde er det også let at føre dit gamle nummer over til det nye selskab – og det er den metode, som samtlige teleselskaber anbefaler at man bruger.

Hvis du overvejer at skifte teleselskab, så tjek vores sammenligning for mobilabonnementer her. Du vil også i denne oversigt kunne finde frem til om et taletidskort vil være mere rigtigt for dig, hvis dit forbrug er meget lavt.

Hvordan sammenligner du så bedst mobilselskaber?

Det vigtigste er til enhver tid at se på dine reelle behov – og ikke se på et eventuelt godt tilbud på noget, du ikke har brug for. Det kan blive dyrt i længden – og i værste fald koste dig flere tusinde kroner om året unødigt.

Data er blevet noget, som med smartphones udbredelse er blevet meget vigtigt. Her er det afgørende om mobilselskabet tilbyder 4G eller 3G-internet – idet at der er en stor forskel på internethastigheden hvor 4G er klart det hurtigste. Derimod bruger de færreste så meget data, som hører med til de fleste pakker. Data gigabytes er derfor en billig møde for teleselskaberne at pumpe deres produkter – idet at de ved, at det er ganske få som vil komme til at bruge hele deres tilladte datamængde i løbet af en måned.