Bedste og billigste bredbånd

Find det rigtige internet med vores sammenligning.
Vi har fundet de bedste priser på markedet til dig på bredbånd.

Sammenlign og find den bedste pris på bredbånd/internet ud fra dine behov

Internet er blevet en nødvendighed både i forhold til arbejde, bank, det offentlige og underholdning. Mange danskere betaler dog unødvendig meget for deres internet.

  • Vi har valgt at gøre det let for dig i vores sammenligning af bredbånd. Vi kigger ud fra en “normal” forbruger, der har har et bredbåndsbehov som matcher det, de fleste har i Danmark. Nemlig en hastighed på omkring 10/1 Mbit.
  • Det er vores vurdering, at det er her man får mest for pengene – en yderligere hastighed er for mange for dyr i forhold til, hvad man har af behov som almindelig bruger.

Hvad skal du overveje, når du vælger bredbånd / internet?

Mange danskere køber “for meget” internet i forhold til deres behov. Eksempelvis vil det for mange være nok at bruge internettet fra sit mobilabonnement i stedet for at købe et bredbånd til huset.

Det er eksempelvis, hvis man blot har behov for – fra tid til anden – at tjekke emails og surfe – og måske ikke bruger internettet til underholdning, såsom eksempelvis at se film på Netflix eller høre musik på Spotify.  Selv med den datamængde, man har adgang til på et mobilabonnement vil man kunne se mange film og høre meget musik på en måned, før man løber tør for gigabytes.

Skal man bruge internet på sin almindelige computer (gennem wifi), er det let at gøre via såkaldt tethering på sin mobiltelefon (smartphone). Her deler man internettet fra sin mobiltelefon – og tilgår det på sin computer som loggede man på et almindeligt wifi-netværk.